PORTFOLIO


Vitae aenean consteur eiusmo exrcation ullacoe laborisw velitese pariatue

deserun aborum perscais voluptan acusaniu dlorque audeum eaueips aspernatr vitaeca

explicabo enipsam voluptas aspernatur.

LIBERO FACERE


Turpis duis pede metus amet.


Nulla duis augue pede turpis ante amet amet augue duis. Augue pede amet nulla mauris


See More 

FIBRER

I en balanserad kost spelar korrekt intag av fiber en viktig roll i regleringen av tarmtransport av intaget mat och påverkar absorptionen av flera näringsämnen.

Farmina-produkter använder som fiberkällor betamassa, ärtfiber, ren cellulosa och dehydratiserad lucerna.

Betmassan som vi använder är italiensk och främjar regelbunden avföring och bildandet av god avföringskonsistens.

Ren cellulosa, som används i vissa dietkoster, är den huvudsakliga källan till olöslig fiber.

Det är grundläggande för tarmperistaltis och det är särskilt indicerat vid behandlingar som kräver en minskning av kaloriintaget.


Ärtfiber,

höglöslig fiber, skapar en gelémassa i matsmältningskanalen som bromsar tarmövergången och främjar absorptionen av mikronäringsämnen.

Torkad lucern är en bra källa till mikronäringsämnen som karotens och kalcium. Närvaron i ingredienserna i vissa speciella pre-biotika, såsom frukto-oligosackarider (FOS) och mannan-oligosackarider (MOS), spelar en gynnsam verkan på tarmen genom konkurrenskraftig uteslutning av patogena bakterier och genom selektiv sekvestrering och eliminering av vilket toxin som helst.

Psylliumfrön är mycket rika på lösliga fibrer och är perfekta för att bromsa mattransit längs matsmältningskanalen, samtidigt som de främjar vissa näringsämnes absorption och god avföringskonsistens.

Farmina ägnar särskild uppmärksamhet åt fiberblandningen som ska användas i varje formel, alltid med hänsyn till djurets fysiologiska och / eller patologiska tillstånd eller specifika egenskaper hos arter eller ras som mest predisponerar ett föremål för vissa patologiska förhållanden.